شیشه سکوریت چیست

قیمت شیشه سکوریت – لیست قیمت لمینت، دودی

شیشه سکوریت یک نام آشنا در صنعت شیشه‌سازی است که مقاوم بودن آن سبب شده تا همواره مورد توجه باشد. شیشه سکوریت مزیت ویژه‌ای دارد که آن را سرآمد شیشه‌ها از نظر امنیت کرده است. شیشه سکوریت حدود 8 برابر مقاومت بیشتری به نسبت شیشه‌های معمولی دارد.

این شیشه ها در زمان شکستن به تکه‌های کوچک و ایمن (امن از نظر بریدگی و فرورفتگی در بدن) تبدیل می‌شود. در واقع شیشه 10 میل را به حرارت کوره به سکوریت تبدیل میکنند هم ضخامت بیشتری و مقاومت بالاتری دارد .

لیست قیمت شیشه سکوریت

عوامل بسیار زیادی در قیمت شیشه سکوریت تاثیر گذار است البته شما میتوانید استعلام قیمت شیشه را به روز دریافت کنید و یا ابعاد محل نصب را اعلام بفرمایید و مشخصات شیشه را بفرمایید تا برای شما پیش فاکتور بزنیم. حال مواردی که در قیمت شیشه سکوریت تاثیر دارد :

  • ضخامت شیشه سکوریت
  • ابعاد شیشه ( شیشه یک تیکه )
  • رنگ شیشه سکوریت
  • شفاویت شیشه تولید شده
  • هزینه برش و شکل‌دهی
  • مدل بازشو شیشه

شیشه سکوریت و تفاوت آن باشیشه معمولی

مهم‌ترین تفاوت بین شیشه سکوریت و شیشه معمولی نوع مواد و ساخت آن می‌باشد. شیشه‌های سکوریت در کوره‌های مخصوص با دمایی بسیار بالا همراه با فشار هوا و باد خنک تولید می‌گردند. شاید تعجب کنید مگر می‌شود در عین گرم بودن شیشه سرد شود؟ باید بگوییم بله شیشه سکوریت این چنین تولید می‌شود.

یکی دیگر از تفاوت‌های شیشه سکوریت با شیشه معمولی پودری شدن شیشه سکوریت است‌. بدین صورت که در زمان شکستن، شیشه‌ها به قدری ریز می‌شوند که اگر پای خود را بر روی آن‌ها بگذارید، نخواهد برید. اما این مسئله در شیشه‌های معمولی به صورت شمشیری درآمده و بسیار خطرناک و برنده هستند.

یکی دیگر از ویژگی شیشه سکوریت، مقاوم بودن در برابر آتش‌سوزی است که اگر این حرارت به ۳۰۰ درجه هم برسد، شیشه سکوریت آن را تحمل می‌کند. اما شیشه‌های معمولی تنها تا دمای ۶۰ درجه سانتیگراد حرارت را تحمل می‌کنند. 

بیشتر بخوانید: قیمت پنجره دوجداره هافمن 

نکته های مهم درباره شیشه سکوریت

نکته های مهم درباره شیشه سکوریت

مهم‌ترین نکته درباره شیشه سکوریت وجود آرم استاندارد است. نکته دیگری که به آن باید توجه شود، عدم پستی و بلندی و موج بر روی شیشه می‌باشد که اگر چنین موردی دیده شود بیانگر شیشه بی‌کیفیت است.

از دیگر نکات مهم شیشه سکوریت تحمل وزن تا ۴۰ کیلوگرم در ابعاد ۱۰ سانتی‌متر بوده که ویژگی مهمی به‌شمار می‌رود. تحمل دمای غیر مستقیم حدود ۳۰۰ درجه و عدم تغییر در رنگ شیشه، نکته‌های مهم دیگر در شیشه سکوریت است. ضمن اینکه ابعاد شیشه سکوریت دقیقا مطابق با درخواست مشتری بریده می‌شود.

شیشه سکوریت و فواید آن

در ادامه قراره به 4 مورد از فواید شیشه های سکوریت را برای شما معرفی کنیم:

  1. وجود ذره‌های ریز و ایمن پس از شکستن
  2. مقاومت بسیار عالی در برابر حرارت و دمای زیاد
  3. قابل استفاده در تمامی محیط‌ها (تجاری، مسکونی، اداری)
  4. مقاومت ۷ برابری به نسبت شیشه‌های ساده

آیا شیشه سکوریت بی نقص است؟

آیا شیشه سکوریت بی نقص است؟

خیر، باید بگوییم هر محصولی به نسبت مزیت‌های خود، دارای عیوبی هم می‌باشد که در این بخش به آن پرداخته شده است. در شیشه سکوریت شما نمی‌توانید هیچ سوراخ یا برشی را انجام دهید، زیرا اینکار مستلزم داشتن دستگاه مخصوص است.

پس در زمان سفارش شیشه سکوریت از جای دستگیره‌ها و قفل‌ها اطمینان حاصل کنید که پس از تولید، امکان حذف یا ایجاد سوراخ وجود ندارد. اگر قصد فروش شیشه سکوریت خود را دارید باید بگوییم غیر ممکن است. زیرا شیشه سکوریت به ابعاد دیگری در نمی‌آید مگر اینکه ابعاد درب یا شیشه مغازه‌های تجاری با یکدیگر یکسان باشد.

شیشه نشکن از شیشه خام را چگونه تشخیص دهیم؟

تشخیص دادن شیشه نشکن و شیشه خام کار بسیار سختی است مگر اینکه با ویژگی‌های هر ۲ شیشه آشنایی داشته باشید. حتما شما هم فیلم اسکویید گیم را دیده‌اید. در مرحله ۵ افراد با گذر از پل شیشه‌ای و تشخیص دادن شیشه نشکن از خام برنده می‌شدند.

با تمام این تفاسیر یکی از موارد تشخیص شیشه نشکن از خام، مشاهده زاویه ۲ تا ۵ درجه‌ای و منعکس شدن نور یا موج با فاصله زیاد است. البته این موضوع با استفاده کردن از عینک پلاراید بسیار ساده می‌باشد.

آسان‌ترین و ابتدایی‌ترین راه تشخیص، شکستن شیشه بوده که شیشه خام تبدیل به تکه‌های برنده و تیز و شیشه‌های نشکن تبدیل به خرده‌های ریز و ایمن می‌شود. یکی دیگر از راه‌های تشخیص ایجاد برش با الماس است که در شیشه نشکن خش هم نمی‌افتد.

کاربرد شیشه سکوریت

استفاده از شیشه سکوریت در مکان‌های عمومی بهترین ایده و کاربرد را دارا است‌. زیرا امنیت بالای شیشه سکوریت تضمین کننده جان افراد در حال عبور می‌باشد. از دیگر موارد کاربرد شیشه سکوریت، ساخت کابین دوش حمام (شیشه دورتادور حمام) است. درب‌های شیشه ساختمان‌های تجاری و اداری نیز از نوع سکوریت هستند.

پارتیشن‌های فضای داخلی برای ادارات و منازل، استخرهای شیشه‌ای، درب‌های اتوماتیک، تراس یا بالکن شیشه‌ای، شیشه‌های خودرو، شیشه‌های غرفه، شیشه‌های جان‌پناه و نمای شیشه‌ای ساختمان از جمله کاربردهای شیشه سکوریت است.

شیشه سکوریت چگونه تولید می‌شود؟

شیشه سکوریت چگونه تولید می‌شود؟

شیشه سکوریت یکی از انواع شیشه است که با طی کردن پروسه‌های گرمایی مختلف، مقاومت بالایی به دست می‌آورد. از این نوع شیشه برای مکان‌های با دمای بالا (شیشه شومینه، کابین دوش حمام و بخاری) استفاده می‌شود.

شیشه سکوریت چندین مرحله را طی می‌کند تا ساخته شود. گام اول تولید شیشه سکوریت، برش ابعاد دقیق آن است که پس از تبدیل شدن شیشه خام به سکوریت نمی‌توان تغییر در ابعاد شیشه ایجاد کرد.

دومین گام جهت تولید شیشه سکوریت، مشاهده حباب و ترک بر روی شیشه است که خطر شکستگی را در پی دارد. در چنین موردی نمی‌توان شیشه را به داخل کوره مخصوص فرستاد تا تبدیل به سکوریت شود.

از دیگر مراحل تولید ساخت شیشه سکوریت، صیقل دادن مکان‌های برش خورده است تا هرگونه زبری و تیزی را از بین ببرد. پس از این مرحله شیشه شسته می‌شود تا گردهای ریز از روی شیشه پاک شده و آماده رفتن به کوره با دمای بالا شود‌. اگر شیشه به خوبی شسته و تمیز نشود در سکوریت شدن اختلال ایجاد می‌کند.

از دیگر مراحل تبدیل شدن شیشه معمولی به شیشه سکوریت، گرما دادن آن است. شیشه‌ها عموما به صورت تک یا گروهی گرما داده می‌شوند. در کوره‌های مخصوص سکوریت، درجه حرارت بیش از ۷۰۰ درجه سانتیگراد بوده که دمای استاندارد صنعتی باید حدود ۶۶۰ درجه سانتیگراد باشد.

کولینگ آخرین مرحله برای ساخت و تولید شیشه سکوریت می‌باشد. شیشه‌های که از قبل در کوره گرما دیده‌اند با فشار بالای هوا در زاویه‌های گوناگون قرار می‌گیرند. پس از این مرحله کولینگ سریع باعث می‌شود تا سریعا شیشه خنک شود و مقاومت بالا کسب کند.

شیشه سکوریت سند بلاست و رنگی

رنگ‌بندی شیشه سکوریت متنوع بوده و همین موضوع ویژگی دیگری برای آن محسوب می‌شود. دودی، سبز، آبی، برفی، برنز و سفید از جمله رنگ‌های شیشه سکوریت هستند. شیشه سکوریت از مواد اولیه شیشه خام تهیه می‌شود با این تفاوت که برای سکوریت شدن مراحل مختلفی را می‌گذراند.

حتی بر روی شیشه سکوریت می‌توان طرح‌های مختلفی ایجاد نمود. شیشه‌های سندبلاست و چاپدار ۲ روش برای طراحی شیشه سکوریت هستند.

در روش چاپدار کردن شیشه سکوریت، طرح مورد نظر کارفرما بر روی شیشه چاپ می‌گردد. در روش سندبلاست با استفاده از پاشش شن مخصوص طرح مورد نظر کارفرما (لوگو، مات، راه راه و …) بر روی شیشه سکوریت ایجاد می‌شود.

خلاصه

در انتها میتوان گفت که قیمت شیشه سکوریت به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل رنگ شیشه، طرح شیشه، کاربری شیشه، ضخامت شیشه و سایز و ابعاد آن می‌شود. البته جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره شیشه سکوریت یا درب و پنجره‌های دوجداره می‌توانید با کارشناسان سایت تک پنجره در ارتباط باشید. برای دریافت قیمت پنجره دوجداره و یا قیمت پنجره دوجداره یو پی وی سی از این صفحات اقدام کنید. 

لیست قیمت شیشه سکوریت

  • ضخامت شیشه سکوریت
  • ابعاد شیشه ( شیشه یک تیکه )
  • رنگ شیشه سکوریت
  • شفاویت شیشه تولید شده
  • هزینه برش و شکل‌دهی
پشتیبانی واتس اپ