عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره

عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره

عایق بندی پنجره دوجداره از نکات حائز اهمیت در بهره مندی از حداکثر مزایای پنجره های دوجداره upvc است. چراکه مهم ترین کارایی این تولیدات، جلوگیری از ورود و خروج صدا و یا سرما و گرما در فصول مختلف می باشد و در صورتی که فرآیند درزگیری و عایق بندی این پنجره ها به درستی صورت نگرفته باشد، استفاده از این پنجره ها عملا بی نتیجه خواهد بود.

بنابراین شرکت های تولیدکننده درب و پنجره های دوجداره با رعایت کلیه نکات و عوامل موثر در آب بندی محصولات خود به عایق بندی بهینه ساختمان ها کمک بزرگی می کنند. از همین رو در ادامه این نوشتار ضمن بررسی نحوه عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره به ارائه راهکارها و شیوه های موثر در کنترل انرژی و جلوگیری از ورود و خروج حرارت و آلودگی صوتی به محیط خواهیم پرداخت.

چگونگی عایق بندی پنجره های دوجدارهچگونگی عایق بندی پنجره دوجداره

عایق بندی پنجره های دوجداره، شامل مجموعه اقداماتی است که انجام آن به دست افراد آموزش دیده و حرفه ای تاثیر زیادی در کسب نتیجه مطلوب و موثر دارد. درواقع علاوه بر ضرورت وجود برخی لوازم و ابزارآلات تخصصی، برخورداری از دانش و اطلاعات کافی برای انجام صحیح این فرآیند نیز الزامی است.

چراکه عایق بندی و درزگیری پنجره های UPVC با استفاده از روش های مختلف و به کارگیری برخی متریال مانند لاستیک درزگیر و چسب های مخصوص قابل انجام خواهد بود. در این راستا ابتدا قاب پنجره در یک پوشش آهنی قرار داده می شود تا ضمن بهبود استحکام پنجره در طولانی مدت، ثبات کار نیز افزایش یابد.

رعایت تمامی اصول و موارد مهم در رگلاژ پنجره و به کارگیری مواد مورد نیاز و ابزارهای استاندارد، اقدام بعدی برای عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره است که تضمین کننده دوام پنجره خواهد بود. برای استعلام قیمت پنجره دوجداره  و یا قیمت پنجره یو پی وی سی از این صفحه اقدام کنید.

عایق بندی پنجره دوجداره توسط رگلاژ

رگلاژ یا تنظیم پنجره upvc یکی دیگر از اقدامات مهم برای آب بندی و درزگیری است که تنها از عهده یک کادر متبحر و متخصص بر می آید. وقتی پنجره به دلایل مختلف از تنظیم خارج شود، کارایی آن در ورود و خروج حرارت و سروصدا، کاهش خواهد یافت. لذا در صورت برخورد با یکی از اشکالات زیر، خیلی سریع باید نسبت به تعمیر و تنظیم یا رگلاژ پنجره دوجداره اقدام نمائید:

  • مشاهده عدم تعادل دمای محیط و ورود و خروج گرما و سرما در فصول گرم و سرد
  • نصب غیر اصولی و بی توجهی به استانداردهای تعیین شده
  • ورود آب و رطوبت از اطراف پنجره
  • گیرکردن دستگیره و اشکال در باز و بسته کردن پنجره
  • شکستگی یا خمیدگی در بازوی فریم لس
  • تخریب و شکستگی یراق آلات
  • شل شدن لاستیک های اطراف پنجره

چسب های مخصوص درزگیری پنجره دوجداره

یکی دیگر از موادی که برای عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره به کار برده می شود، چسب های آب بندی است که اغلب در دو نوع سیلیکون و ماستیک می باشند. از نظر قیمت، چسب ماستیک، ارزان‌تر و به صرفه تر بوده اما کارایی چسب سیلیکون بهتر و بیشتر است.

چسب سیلیکون از مواد پلیمری مختلفی تهیه می شود که متناسب با دمای محل استفاده، قابل تهیه هستند. مثلا برای مکان هایی با گرمای بیشتر از چسب های حرارتی و برای سایر مکان ها، چسب سیلیکونی خنثی به کار می رود. همچنین این محصول از نظر رنگ بندی نیز متنوع بوده و معمولا به صورت سفید، مشکی، قهوه ای و بی رنگ، بسته به خواست و نیاز مشتری عرضه می شوند.

تاثیر چسب ماستیک در آب بندی پنجره

نوع دیگر چسب های مورد استفاده در عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره با عنوان چسب ماستیک شناخته می شود. این نوع چسب درزگیر نیز با توجه به نوع کارایی مورد انتظار و بسته به محل استفاده، از ترکیبات مختلفی تهیه می شود. مهم ترین مشخصات این چسب عبارتند از:

  • مقاومت عالی در برابر پرتوی خورشید
  • سرعت بالای خشک شدن
  • قابلیت عالی در اتصال با سطوح رنگ شده، بتنی، شیشه ای و سرامیکی
  • دارای استحکام عالی در برابر تنش های مختلف

کاربرد فوم اسپری برای درزگیری پنجره

در شرایطی که امکان استفاده از چسب برای عایق بندی و آب بندی پنجره دوجداره وجود ندارد و یا اینکه درز اطراف پنجره به اندازه ای است که با چسب درزگیر قابل پوشش نباشد، فوم اسپری گزینه مناسبی خواهد بود. این فوم پس از استفاده، حجیم شده و شکاف مورد نظر را به خوبی می پوشاند. از طرفی به دلیل فشردگی ساختار از رشد باکتری و قارچ نیز جلوگیری می کند.

خلاصه

برای خرید پنجره دوجداره و قیمت درب دوجداره میتوانید از مرکز فروش پنجره دوجداره اقدام کنید و یا با پشتیبانی تماس بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی واتس اپ